Technologie
19/11/2021

O2 Pods sluchátka bez kabelu za pár korun

Pokud využíváte služeb operátora O2, pořiďte si bluetooth sluchátka za bezkonkurenční cenu. U nás v Krekrrru to znamenalo spoustu sluchátek. Nikoho by v tu chvíli nenapadlo vzít všechny. Co bychom s nimi dělali?

Pak přišla myšlenka na blížící se Vánoce a dávání dárků. Rozhodli jsme se proto udělat několika lidem radost a obdarovat je těmito sluchátky. V blízké době vyhlásíme soutěž, kde vás vyzveme, abyste označili někoho, kdo by sluchátka nejvíce potřeboval. Rádi bychom je darovali lidem, kteří si to opravdu zaslouží.

Pojďme se podívat, co sluchátka nabízejí.

Jedinečný design O2 Pods

Originálně vypadající pody je těžké zahlédnout, většina vychází z designu Apple AirPods. Zde se alespoň trochu podařilo odlišit se od konkurence. Materiál, ze kterého jsou zhotoveny, je plast, řekl bych celkem kvalitní. Díky tomu jsou opravdu lehká, a toho, kdo rád poslouchá hudbu delší dobu, nebudou tlačit. Barevné varianty se inspirovaly schématem operátora, jsou tedy nabízeny v bílé, černé a modré.

Design kombinuje matnou a lesklou povrchovou úpravu. Dotyková ploška na horní polovině nožičky reaguje na dvojité či trojité poklepání a díky tomu můžete přepínat skladby, pozastavovat hudbu, vyvolávat hlasového asistenta nebo přijímat/odmítat příchozí hovor.

Kompaktní rozměry, USB-C port pro nabíjení a různobarevná dioda, tolik k pouzdru. Abych nezapomněl, bezdrátové nabíjení zde nehledejte.

Zvuk a výdrž

O přenos zvuku se stará duální měnič s neznámým rozměrem. Kvalitní stereo zvuk Vám přenesou z mobilu přes Bluetooth 5.1. Potlačení hluku nebo 360stupňový zvuk bychom za tuto cenu hledali marně.

Pokud rádi používáte handsfree, určitě využijete i možnost použít pouze jedno sluchátko. Pro telefonování má každé sluchátko vlastní mikrofon.

Čím ale O2 Pods zaujmou, je výdrž. Každé sluchátko dokáže přehrávat hudbu až 7 hodin na jedno nabití, kompaktní pouzdro pak každé sluchátko dobije 3× z 0 na 100 %. S dostatečně nabitým pouzdrem je tak zaručen poslech na pohodových 28 hodin.

Na závěr

Poměr ceny a výkonu je u těchto podů skvělý, stává se z nich tak jedinečný dárek pod stromeček. Navíc někdo od Krekrrr Ježíška získá sluchátka jako výhru v nadcházející soutěži. Sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic neuniklo.

Jakub Mařáček