Technologie
18/11/2020

Smile Wallet – Kožená peněženka s lokátorem

Uvnitř kožené peněženky se nachází chytrý Smile Motion tracker. Díky němu je pod neustálým dohledem z připojeného mobilního telefonu nebo tabletu s iOS či Androidem pomocí bluetooth. Aplikace pro iOS i Android je kompletně v češtině i slovenštině, nainstalujete si ji i na Apple Watch s možností ovládání pomocí SIRI.

Gadget s českou tradicí, ušito ručně z pravé hovězí kůže v Prostějově.

Uvnitř kožené peněženky se nachází chytrý Smile Motion tracker. Díky němu je pod neustálým dohledem z připojeného mobilního telefonu nebo tabletu s iOS či Androidem pomocí bluetooth.

Aplikace pro iOS i Android je kompletně v češtině i slovenštině, nainstalujete si ji i na Apple Watch s možností ovládání pomocí SIRI.
Baterie vydrží zhruba jeden rok. Až dojde, jednoduše si ji sami vyměníte.
Aplikace zvládá více trackerů, koupit je můžete i samostatně, využít se dají kdekoli Vás napadne. Batoh, klíče, kolo, manžel/ka 🙂 nebo děti.

Stačí jedno kliknutí v aplikaci a peněženku můžete „prozvonit“. Nebo může ukázat poslední lokaci na mapě. Upozorní vás, když se od ní vzdálíte nebo spustí nastavený alarm, jakmile se peněženka pohne. Vše lze nastavit v aplikaci, nedostáváte tedy zbytečné notifikace v okamžiku, kdy s peněženkou manipulujete sami.

V aplikaci se myslelo i na funkci bezpečných zón a nočního režimu. Bezpečná zóna může být váš byt, dům nebo třeba kancelář. Pokud vstoupíte do bezpečné zóny, upozornění nebudou aktivní. Jestliže zónu opustíte, budete zase vědět o každém odpojení. Noční režim vás zase ochrání od nečekaných alarmů během spánku.

Peněženka z přírodního materiálu má své kouzlo. Můžete si vybrat i barevnou variantu, kromě hnědé nabízí i černou a červenou. Voňavá kůže navíc časem zraje jako víno a získá si nezaměnitelnou patinu. Rozměry peněženky patří k těm menšího vzrůstu takže ideální do kapsy. Jsou zde dvě kapsy pro bankovky a kreditní karty.

 

Jakub Mařáček