Webové stránky
10/06/2022

Habitanti – tvorba webových stránek

Projekt Habitanti se věnuje těžení kryptoměn a my jsme pro ně vytvořili webové, díky kterým budete chtít začít těžit.

Habitanti mají s kryptoměnami bohaté zkušenosti, které nyní přeměnili v projekt pro širokou veřejnost. Pro své klienty zajišťují nákup těžebního harwardu, který sami kompletně sestaví a uvedou do provozu. Součástí služby je i poradentství v celé této oblasti, takže i člověk, který neví, jak s kryptoměnami začít, u Habitantů najde pomoc.

Při těžení kryptoměn může být velkým problémem spotřebovaná energie. Habitanti, ale myslí také na ekologii, a proto vše dělají s ohledem na životní prostředí. Používají ekologické zdroje energie, které jsou obnovitelné.

Cílem bylo vytvoření webové stránky, které jednoduše a přehledně představí projekt Habitanti. Na začátku bylo nutné si stanovit, jak bude web vypadat a poté už následovalo samotné programování, grafické práce, textace atd. Struktura webových stránek je jednoduchá a díky tomu je web přehledný a není přehlcený informacemi.

V úvodu stránek se seznámíte se samotným projektem a s tím jak to celé funguje. Na webu nechybí ani krátké představení základních kryptoměn. Kdyby vás Habitanti ani doposud nezaujali, tak na konci webových stránek najdete tři důvody proč s Habitanty těžit. Na webu najdete také blog, který se věnuje tématům ze světa kryptoměn. Barevnost webu je černobílá s modrým detailem.

Jaké kroky vedly k perfektnímu výsledku?

  1. Tvorba struktury webových stránek
  2. Programování
  3. Tvorba grafiky
  4. Tvorba textů
  5. Naplnění webu
  6. Zabezpečení webových stránek
  7. Spuštění webových stránek

Webové stránky

Adéla Kmošková