Webové stránky
08/03/2022

Nový e-shop pro The Leaf

E-shopu pro The Leaf jsme dali nový ,,kabátek“, který vytváří přehledný, intuitivní a pohodlný e-shop pro nákup dřevěných produktů z české dílny.

Něco málo o The Leaf

The Leaf vytváří elegantní a ekologické produkty ryze české výroby. Jejich hlavním produktem je vonný lísteček do auta, ke kterému je možné dokoupit osvěžovače lístečku, a tak se stává produkt udržitelným. The Leaf nabízí také bytový difuzér, který vytváří příjemnou a pohodovou atmosféru ať už doma nebo v kanceláři.

Cesta k novému e-shopu

Naším úkolem bylo vytvořit e-shop s čistým designem, který bude pro zákazníka přehledný. E-shop měl být jednoduchý a elegantní, stejně jako produkty The Leaf.

Při práci jsme mysleli na funkčnost a přehlednost, tak aby bylo pro zákazníka pohodlné se na e-shopu pohybovat, ať už na počítači nebo na mobilu. Čas jsme věnovali také tvorbě grafiky, textů a focení produktů. Pro vizuální podobu jsme zvolili jednoduché a čisté barvy – bílou a zelenou.

Důležitým prvkem e-shopu je krátké představení produktů hned na úvodní straně a také sekce nejprodávanějších produktů, která může zákazníkovi pomoci při nakupování. Produkty jsme následně rozdělili samostatně do kategorií, kde jsou představeny všechny varianty s detailními popisy. Na e-shopu nechybí ani představení samotné značky The Leaf, které je doplněno fotografiemi z výroby.

Jaké kroky vedly k perfektnímu výsledku?

  1. Tvorba struktury e-shopu
  2. Programování
  3. Tvorba grafiky
  4. Focení
  5. Tvorba textů
  6. Naplnění e-shopu obsahem
  7. Zabezpečení e-shopu
  8. Spuštění nového e-shopu

Prohlédnout e-shop

Adéla Kmošková