Webové stránky
20/05/2022

Webové stránky pro architekty Kalvoda&Košňar

Pro svitavské architektonické studio jsme vytvořili nové webové stránky. Cílem pro našeho klienta bylo vytvořit jednoduchý web s přehledným portfoliem jejich realizací.

Pro každého architekta jsou webové stránky jeden ze základních komunikačních kanálů, a především je to jejich portfolio, které musí být dobře zpracované. Proto pro nás bylo velmi důležité vytvořit jednoduchý web sloužící k ukázce realizovaných projektů.

Hned na úvodní straně návštěvník nalezne fotografie architektonických prací, které si může podrobněji prohlédnout v kategorii Projekty. U každého projektu potom návštěvník nalezne detailní fotografie stavby, ale také obrazovou dokumentaci nebo návrhy a studie projektu. U každé práce nechybí ani textový popis projektu společně s důležitými údaji o stavbě. Na stránkách samozřejmě nesmí chybět představení samotných architektů, které návštěvník najde v kategorii Ateliér. Po rozkliknutí zde najdeme fotografie architektů společně s jejich krátkým představením.

Jaké kroky vedly k perfektním webovým stránkám?

  1. Tvorba struktury www stránek
  2. Grafický návrh webu
  3. Programování
  4.  Naplnění www stránek obsahem
  5. Zabezpečení www stránek
  6. Spuštění nového webu

Webové stránky jsou samozřejmě responzivní pro mobilní telefony a tablety. Celý web je barevně laděn do neutrálních barev, hlavně kvůli tomu, aby vynikly fotografie projektů. A stejně jako projekty ateliéru Kalvoda&Košňar, jsou i webové stránky jednoduché a moderní.

Prohlédnout webové stránky

Adéla Kmošková