Webové stránky
30/06/2022

Webové stránky pro Michala Motla

Pro Michala Motla jsme měli za úkol re-designovat jeho původní webové stránky, na kterých prezentuje své služby v oblasti financí a investování.

Michal Motl ve svých službách nabízí například investování v oblasti burzovních obchodů s využitím AOS, kryptoměnách, nemovitostí a další. K financím, přesněji investicím, se dostal před několika lety a za ta léta již nasbíral mnoho zkušeností, které nyní předává dál.

Stránky prošli úplnou proměnou od struktury webových stránek, designu a až k samotnému obsahu stránek. Celý web je velmi jednoduchý a přehledný. Celé stránky jsou navrženy v tmavém provedení s fialovým detailem, který upozorňuje na důležité informace. Webové stránky jsou responzivní pro mobilní telefony a tablety.

Návštěvník se hned na začátku seznámí s tím, jakým směrem se Michal v tomto oboru ubírá a co svým klientům nabízí. Nechybí ani krátké představení pana Motla na trhu financí ve třech základních bodech, díky kterým si člověk může představit, co už má pan Motl všechno za sebou. Pokud si chce ale čtenář přečíst více o jeho cestě k investování, může si rozkliknout sekci O mně, kde najde podrobnější informace a jeho příběh. Nechybí ani samostatná sekce kontakty, kde si může zájemce sjednat schůzku.

Na stránkách se návštěvník může dočíst jaké projekty pan Motl financuje a podporuje. Nechybí ani reference spokojených klientů z celé republiky.

Jaké kroky vedly k perfektním webovým stránkám?

  1. Tvorba struktury www stránek
  2. Grafický návrh webu
  3. Programování
  4. Naplnění www stránek obsahem
  5. Zabezpečení www stránek
  6. Spuštění nového webu

Webové stránky Michala Motla

Adéla Kmošková